Στην Κύθνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

30 Σεπτεμβρίου 2016 15:54

Την Κύθνο θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο 1η - 2 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να παραστεί μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της υποδοχής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιγνατίου Κοζαδίνου, Μητροπολίτου Μαριουπόλεως, του Κυθνίου και στην τελετή αδελφοποίησης των Δήμων Κύθνου και Σαρτανά Μαριουπόλεως, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Σύρου και Κύθνου και ο Δήμος Κύθνου.

Υπενθυμίζεται ότι τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιγνατίου, (1716-1786), μετά από παρακλητικό αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου & Κύθνου κ. Δωροθέου Β’ προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ντονέσκ και Μαριουπόλεως κ. Ιλαρίωνα, δωρίζονται στη γενέτειρά του Κύθνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου θα έχουν επαφές με τα μέλη της Διπλωματικής Αποστολής της Ουκρανίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos