Κρατικό τηλεοπτικό κανάλι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Μύκονο

04 Οκτωβρίου 2016 14:15

Ο Δήμος Μυκόνου φιλοξένησε στη Μύκονο το τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού καναλιού Αlsharjah TV των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η δημοσιογραφική αποστολή ξεναγήθηκε στο νησί μας και πραγματοποίησε γυρίσματα για εβδομαδιαία ταξιδιωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, η οποία προβάλλεται δορυφορικά σε όλον τον πλανήτη.


Σκοπός της επίσκεψης είναι η προώθηση του τουριστικού προορισμού της Μυκόνου και της Δήλου και η ανάδειξη της ομορφιάς και των πλεονεκτημάτων του τόπου μας στο αραβικό κοινό.

Στα πλαίσια των γυρισμάτων ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς παραχώρησε συνέντευξη στον διαπιστευμένο στην Ελλάδα δημοσιογράφο κύριο Barakat Abdelsattar. Στις δηλώσεις του ανέδειξε ιδιαίτερα την αναβαθμισμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών που προσφέρεται στη Μύκονο και κάλεσε τους τηλεθεατές της εκπομπής να επισκεφθούν το νησί μας και να απολαύσουν όλα όσα αυτό προσφέρει.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos