Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τιμά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον ΠτΔ

20 Οκτωβρίου 2016 16:30

Με δύο πίνακες συμβολικής σημασίας που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, η Περιφέρεια τίμησε τον Πολιτικό και Θρησκευτικό Ηγέτη της Χώρας μας.

Δωρίζοντας πίνακα που απεικόνιζε δύο περιστέρια στον Μακαριώτατο, ο κ. Λεονταρίτης ευχήθηκε την επικράτηση ενός πολιτισμού ειρήνης και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων και λαών τονίζοντας πως η παρουσία του στις Κυκλάδες αποτελεί - χωρίς υπερβολή - «σημείο ευλογίας και φανέρωση της αγαπητικής πρόνοιας του Θεού προς ένα λαό φιλότιμο, ευγενή, παραδοσιακά, συντεταγμένο με τα διδάγματα του Γένους και του Έθνους μας»

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσφέροντάς του πίνακα στον οποίο απεικονίζονται αρχαίοι πολεμιστές, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε «να μην παραδώσουμε τα όπλα, να κερδίσουμε τη μάχη την οποία δίνει καθημερινά η χώρα μας και να ανακτήσουμε το γόητρο και την Εθνική μας Υπερηφάνεια»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos