Κατάθεση Αναφοράς για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Εμπειρίκειο Λύκειο Άνδρου

26 Οκτωβρίου 2016 16:23

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Άνδρο του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Εμπειρίκειου Λυκείου Άνδρου κ. Νικ. Καλογερά (α.π.1/17-10-2016), σχετικά με τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Εμπειρίκειο Λύκειο Άνδρου.
Πιο συγκεκριμένα στο έγγραφο-διαμαρτυρία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου επισημαίνει την απαράδεκτη καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών ειδικοτήτων του σχολείου, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν διδάσκονται ή διδάσκονται ελλιπώς αρκετά μαθήματα στο Εμπειρίκειο Λύκειο, γεγονός που συνολικά υποβαθμίζει την Άνδρο.
Στο έγγραφο του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση των κατοίκων του νησιού για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα το αρμόδιο υπουργείο, καθώς η Παιδεία αποτελεί δημόσιο αγαθό, συνταγματικά κατοχυρωμένο, στο οποίο όλοι οι μαθητές δικαιούνται ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση.
Για το λόγο αυτό ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Παιδείας, ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Εμπειρίκειο Λύκειο Άνδρου και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos