Ο Δήμος Μυκόνου στην έναρξη της 3ης Διεθνούς Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2016

26 Νοεμβρίου 2016 12:37

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, μαζί με εκπροσώπους του Σωματείου Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Μυκόνου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχαν στην έναρξη της 3ης Διεθνούς Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2016 η οποία διοργανώνεται 25 – 27 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Στην επίσημη διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας, συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού: Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Luxury Boutique Hotels & Villas, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Hotel Management, M.I.C.E και Business Travel , Εξοπλισμών, Αρχιτεκτονικής, Κατασκευών κ.λ.π.

Με το σύνθημα "COME TO MEET THE GREEKS" η έκθεση φιλοξενεί 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες οι οποίοι ή συνεργάζονται αποδεδειγμένα ή επιθυμούν να συνεργαστούν δυναμικά με Ελληνικές επιχειρήσεις.

Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης, ο Δήμαρχος Μυκόνου σε επαφές με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Δημήτρη Τρυφωνόπουλο επιβεβαίωσαν τη σύμπλευση και άριστη συνεργασία του Δήμου Μυκόνου με το Υπουργείο Τουρισμού και δρομολόγησαν κοινές δράσεις για την προβολή της Μυκόνου.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε : "ο Δήμος Μυκόνου δίνει το παρόν, με τους δραστήριους επαγγελματίες του νησιού, σε όλες τις σοβαρές και οργανωμένες προσπάθειες που συμβάλλουν στην ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με την ιδιαίτερη θέση που κατέχει η Μύκονος σε αυτό. Σε αγαστή συνέργεια με το Υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προγραμματίζουμε δράσεις για την προσεχή σεζόν με πρωταγωνιστικό πάντοτε ρόλο για τον νησί μας και ουσιαστικό όφελος την ποιοτική αναβάθμιση".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos