Επιστολή στον Περιφερειάρχη σχετικά με ενέργειες για το επίδομα ανεργίας

29 Δεκέμβριος 2016 19:34

Κύριε Περιφερειάρχη,


Είναι γνωστό ότι, στη περιοχή μας χιλιάδες οικογένειες ξενοδοχοϋπαλλήλων και εποχικά εργαζομένων γενικά στον κλάδο του επισιτισμού, δεν πήραν ακόμα το επίδομα ανεργίας με ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος για την επιβίωσή τους τη διάρκεια του χειμώνα.

Είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, ν’ αφήνει η κυβέρνηση -και μάλιστα μέσα στις γιορτές- χωρίς κανένα εισόδημα τους εργαζόμενους, την ίδια ώρα που ξεπερνά με κατεπείγουσες διαδικασίες όλα τα εμπόδια σ’ ότι αφορά προνόμια και κίνητρα στο τουριστικό - ξενοδοχειακό κεφάλαιο.

Ζητάμε να γίνει παρέμβαση εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Υπουργό Εργασίας, εκφράζοντας την απαίτηση όλων των εργαζομένων της περιοχής μας για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να καταβληθεί άμεσα το επίδομα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Χατζηγιάννη Μαρία
Σιγάλας Βαγγέλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή