Δυναμικό παρόν δίνει και φέτος η Σαντορίνη στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ 2017

10 Μαρτίου 2017 12:28

Δυναμικό παρόν δίνει και φέτος η Σαντορίνη στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ 2017, το διάστημα 08-12 Μαρτίου 2017.


Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - με το concept του Λονδίνου, δίνοντας βάρος στο ελληνικό καλοκαίρι και στη γαστρονομία της Περιφέρειας - η Σαντορίνη μοιράζεται τον κεντρικό χώρο με τη Ρόδο, τη Μύκονο και την Κω, παρουσιάζοντας τα ΠΟΠ και τοπικά προϊόντα του νησιού (κρασί, ντοματάκι, φάβα, κάπαρη). Από την υπόλοιπη περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν τα νησιά: Αμοργός, Άνδρος, Αντίπαρος, Ίος, Κύθνος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Τήνος, Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες και Αστυπάλαια και Κάρπαθος από τα Δωδεκάνησα.

Αρκετοί είναι επίσης και οι ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων του νησιού μας που παραβρίσκονται στην έκθεση ενισχύοντας την παρουσία μας εκεί, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούν τα επαγγελματικά τους ραντεβού στον χώρο του περιπτέρου.
Οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πολλαπλές επιλογές που παρέχει το νησί μας στον ταξιδιώτη, ενώ συνεχίζει να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις περιόδους εκτός υψηλής ζήτησης.

Το περίπτερο της Σαντορίνης επισκέφτηκαν από την πρώτη μέρα της έκθεσης η αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλος, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου.
Το Δήμο Θήρας εκπροσωπεί στην ITB 2017 ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας.

Η διεθνής έκθεση ΙΤΒ 2017, με πάνω από 50 χρόνια λειτουργίας συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, τόσο επαγγελματίες του τουρισμού όσο και απλούς επισκέπτες. Συμμετέχουν πάνω από 185 χώρες από σχεδόν όλες τις ηπείρους. Στις 26 αίθουσες του εκθεσιακού χώρου παρουσιάζεται το τουριστικό προιόν της κάθε χώρας, ενώ υπολογίζεται ότι κατά το διήμερο του κοινού, θα επισκεφτούν την έκθεση από 200,000 άτομα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos