Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου

13 Μαρτίου 2017 17:11

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 17η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως

:

ΘΕΜΑ 1ο:
Λήψη απόφασης επί αιτήσεων ΔΕΔΔΗΕ για την χορήγηση αδειών εκσκαφής.
Εισηγητής : Ι. Σιώτος
ΘΕΜΑ 2ο:
Λήψη απόφασης για τη σύναψη (ανανέωση) σύμβασης παροχής ιατρικών υπηρεσιών, μέσω τηλεφωνικών καρδιογραφημάτων, μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Teleheart – Ιατρικής Ε.Π.Ε. Εισηγητής : Ι. Σιώτος
ΘΕΜΑ 3ο:
Ψήφιση πίστωσης,
αναφορικά με την κάλυψη δαπανών εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Εισηγητής : Ι. Σιώτος.
ΘΕΜΑ 4ο:
Λήψη απόφασης περί της διαπίστωσης ή μη αδυναμίας εκτέλεσης ορισμένων υπηρεσιών καθαριότητας με ίδια μέσα του Δήμου. Εισηγητής : Ι. Σιώτος.
ΘΕΜΑ 5ο:
Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση, με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, του Final Four εφήβων. Εισηγητής : Ι. Σιώτος
ΘΕΜΑ 6ο:
Λήψη απόφασης για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης του κλιμακίου Τήνου, της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, για το έτος 2017.
Εισηγήτρια : Α. Δεληγιάννη
ΘΕΜΑ 7ο:
Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τον τίτλο: «Υπηρεσίες σχεδίασης, σήμανσης και προβολής του πεζοπορικού δικτύου Δήμου Τήνου».
Εισηγήτρια : Α. Δεληγιάννη
ΘΕΜΑ 8ο:
Χορήγηση παράτασης ωρών λειτουργίας, σχετικά με την επιχείρηση «Καφετέρια» του Γεράσιμου Χαρακαίδη, που βρίσκεται στον οικισμό Πάνορμος της Τ. Κ. Πανόρμου. Εισηγήτρια. Α. Δεληγιάννη.
ΘΕΜΑ 9ο:
Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Τήνου σε διεθνή έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα στο Μιλάνο στις 30/3/2017-6/4/2017, και ψήφιση σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια : Α. Δεληγιάννη
ΘΕΜΑ 10ο:
Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου Τήνου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ».
Εισηγητής : Δήμαρχος
ΘΕΜΑ 11Ο:
Δέσμευση και ψήφιση της διάθεσης πιστώσεων Παρελθόντων Οικονομικών Ετών (ΠΟΕ), του προϋπολογισμού του Δήμου Τήνου οικον. Έτους 2017.
Εισηγητής : Δήμαρχος
ΘΕΜΑ 12Ο:
Τροποποίηση της σύμβασης, αναφορικά με τη συνεργασία του Δήμου Τήνου με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., για την εναλλακτική διαχείριση των δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας. Εισηγητής : Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 13Ο:
Συζήτηση της κατατεθείσας, την 26.01.2017, εκ 60 ατόμων πρότασης, αναφορικά με το ζήτημα: «Λειτουργία Δεματοποιητή – Επιπτώσεις στην περιοχή Κοσίνι».
Εισηγήτρια: Αικ. Σιώτη.

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos