Επέστρεψε αισιόδοξος από το Μαϊάμι ο Αντιπεριφερειάρχης

21 Μαρτίου 2017 17:07

Ιδιαίτερα αισιόδοξος έδειξε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γεώργιος, ίσως για την μεγαλύτερη επένδυση που πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα και για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στα χρονικά. Φυσικά αναφερόμαστε στην δημιουργία κινηματογραφικών στούντιο στη Σύρο για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.


Ο κ Λεονταρίτης ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ για την επίσκεψή του στο Μαϊάμι και για τις συναντήσεις που είχε μαζί με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με τους επενδυτές και συγκεκριμένα με το βραβευμένο Αμερικανό παραγωγό και σκηνοθέτη Steven Bernstein.

 

Όπως δήλωσε το αποτέλεσμα της συνάντησης ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η επιθυμία των επενδυτών από το Χόλυγουντ είναι να γίνονται περίπου 25 ταινίες ετησίως, κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος καθώς εκτιμούσαν ότι θα γινόντουσαν 3 με 4 κάθε χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χόλυγουντ πραγματοποιεί ετησίως περίπου 7000 ταινίες.

Ωστόσο η γραφειοκρατία και η καθυστέρηση της ψήφισης του Νομοθετικού πλαισίου, πιθανότατα να στοιχίσει και να μην λειτουργήσει από το φετινό καλοκαίρι οι σχολές κινηματογράφου στο νησί.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, είναι πολύ πιθανό το σχετικό σχέδιο νόμου να έλθει προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos