Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιου Λεονταρίτη

24 Μαρτίου 2017 14:32

«Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής ανάτασης και διαχρονικό σύμβολο των αγώνων του Ελληνισμού.

Σήμερα, λίγο πριν συμπληρωθούν 200 χρόνια από τον ηρωικό επαναστατικό αγώνα των προγόνων μας, κάτω από πολύ δυσμενείς συνθήκες για την πατρίδα μας, τα διδάγματα των αγωνιστών του «21» προβάλλουν και πάλι σαν μια ιστορική αναγκαιότητα.

Σήμερα, που η ιστορία φαίνεται ότι γράφεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, σήμερα, που η χώρα βιώνει μια οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση, το μήνυμα της επετείου, πιο επίκαιρο από ποτέ, μας καλεί να αντιταχθούμε, να υπερβούμε τις συγκυρίες, και να επαναστατήσουμε ενάντια σε όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα που με κάθε τρόπο εισβάλλουν στη ζωή μας και μας οδηγούν στην κοινωνική αδιαφορία και την ηθική κατάπτωση. Μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επαναστατήσουμε ενάντια στον κακό μας εαυτό. Να βελτιωθούμε και ως άτομα και ως πολίτες για να κερδίσουμε και τούτη, τη διαφορετική, αλλά κρίσιμη για το μέλλον του Έθνους, «μάχη».

Γιώργος Λεονταρίτης

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos