Με χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση Tουρισμού BIT 2017

06 Απριλίου 2017 17:11

Με χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση Tουρισμού BIT 2017, που έλαβε χώρα στο Μιλάνο το διάστημα 2 έως 4 Απριλίου 2017.


Συγκεκριμένα, οι επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες του Τουρισμού επιβεβαίωσαν το έντονο ενδιαφέρον του Ιταλού ταξιδιώτη να επισκεφτεί την Ίο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Αξιοποιώντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν, με τη στήριξη της εταιρίας τουριστικού Consulting Re:Make, προγραμματισμένες συναντήσεις με επιλεγμένους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με έγκριτα ΜΜΕ και blogs όπως Bell'Europa, Vanity Fair και Huffington Post Ιταλίας.

"Αξιοποιώντας το θετικό κλίμα για αύξηση αφίξεων από την Ιταλία, στόχος μας είναι η αδιάκοπη βελτίωση των υπηρεσιών του νησιού οι οποίες θα συνεχίζουν να διασφαλίζουν αξέχαστες στιγμές φιλοξενίας σε όσους μας εμπιστεύονται στις διακοπές τους", δήλωσε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε σε Τουριστικά μέσα ο δήμαρχος Ίου, κύριος Μιχάλης Πετρόπουλος που εκπροσώπησε, φέτος, τον προορισμό στην έκθεση.

Νομός Κυκλάδων
Δήμος Ιητών
Ίος, 06 Απριλίου 2017

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos