Συνάντηση Δημάρχου Μυκόνου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη

02 Μαϊος 2017 20:08

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Στέλιο Μπρίγγο.

Σε πολύ καλό κλίμα ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε στους Αντιπεριφερειάρχες την αγαστή έως τώρα συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και παράλληλα τους μετέφερε το πάγιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν της υπ’ αριθμ. ομόφωνης 182/2016 απόφασης του, σύμφωνα με την οποία είχαν αποφασίσει την έκδοση ψηφίσματος – αποτύπωση αναγκαιότητας, για την επίσπευση των διαδικασιών αποκατάστασης και αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στον Περιφερειακό δρόμο (Τούρλος- Ορνός) της νήσου Μυκόνου και στο δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς, για τους οποίους αρμόδια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τους τόνισε την ανάγκη να συντηρηθεί/επιδιορθωθεί άμεσα ο οδοφωτισμός για λόγους οδικής ασφάλειας κυρίως, αλλά και για την εικόνα του κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Από την πλευρά τους οι Αντιπεριφερειάρχες δεσμεύτηκαν πως προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτή η τόσο σημαντική κεντρική οδική αρτηρία του νησιού μας να φωτιστεί κατάλληλα, το προσεχές διάστημα.
Επιπλέον, ενημέρωσαν ότι επίκειται αναβάθμιση και τμηματική πεζοδρόμηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς τους.
Τέλος, προγραμμάτισαν τις επόμενες κοινές δράσεις του Δήμου Μυκόνου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos