Συνάντηση για την παράδοση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου

03 Μαϊος 2017 21:13

Την τροποποιημένη μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου παρέδωσαν στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Χρήστος Παπαγεωργίου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της Υ.Π.Α. (ΠΡΟΠΕ) Σπύρος Μπουζιάνης.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης των δύο πλευρών συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ενεργειών και δράσεων για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης και της κατασκευής νέου αεροσταθμού.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Υ.Π.Α. για τη συνεργασία και τη βοήθεια στο θέμα της εκπόνησης της εν λόγω μελέτης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα δημότες και επισκέπτες της Νάξου θα απολαμβάνουν τις βελτιωμένες υποδομές του αεροδρομίου, το οποίο μετά τις παρεμβάσεις αυτές, θα είναι σε θέση να δεχθεί μεγαλύτερα αεροσκάφη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos