Ευχαριστήριο της πυροσβεστικής στο Δήμο Μυκόνου

12 Ιουνίου 2017 12:24

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμο Μυκόνου και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Κουκά και την Αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη Γρυπάρη, για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που είχε απευθύνει το Σωματείο μας κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 15η Μαΐου 2017 στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους και την άμεση συνεργασία που είχαν μαζί μας για την εξεύρεση (έστω και προσωρινών) καταλυμάτων διαμονής για τους μετατιθέμενους Πυροσβέστες στη νεοσύστατη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυκόνου, καθώς και για το ζήτημα της σίτισης.
Ο Δήμος Μυκόνου απέδειξε εμπράκτως ότι είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους του Σωματείου μας, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερη η εγκατάσταση των συναδέλφων που μετατέθηκαν έκτακτα στο νησί της Μυκόνου, αντιμετωπίζοντας εν μέρει τις γνωστές δυσκολίες.
Το Δ.Σ. σας εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Για το Δ.Σ.
-Ο- -Ο-
Γεν. Γραμματέας                       Πρόεδρος
Τασιούλης Γεώργιος                  Ρούσσος Σταύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos