Στη Σύρο ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Καφετζόπουλος

15 Ιουνίου 2017 16:43

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη συνεδρίασε σήμερα στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Θησέας" Κυκλάδων .

Τη συνεδρίαση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε διεξοδικά για τη λειτουργία του ΘΗΣΕΑ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Πρόληψης εξαιτίας της γεωγραφικής ιδιομορφίας και του πολυνησιακού χαρακτήρα του Κυκλαδικού συμπλέγματος.

Ο κ. Καφετζόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την άρση των προβλημάτων στελέχωσης του Κέντρου, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλυφθούν με στελεχιακό δυναμικό όλα τα νησιά.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τον ευχαρίστησε για την "υψηλού επιπέδου συνεργασία" τονίζοντας ότι "ο κ. Καφετζόπουλος με τις τοποθετήσεις του απέδειξε ότι δεν είναι μόνο γνώστης του αντικειμένου αλλά και άνθρωπος πρακτικός, γεγονός πολύ σημαντικό για τη Διοίκηση. Πιστεύω - πρόσθεσε ο κ. Λεονταρίτης - ότι η παρουσία του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ στη σημερινή συνεδρίαση έδωσε απαντήσεις στους προβληματισμούς μας σε σημαντικά θέματα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει επενδύσει στην πρόληψη και στην έγκαιρη παρέμβαση. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και στο ίδιο υψηλό επίπεδο προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών".

Σημειώνεται ότι της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου προηγήθηκε σύσκεψη εργασίας της Οργανωτικής Επιτροπής της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σύρο από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου.

Ο κ. Λεονταρίτης διαβεβαίωσε τον κ. Καφετζόπουλο ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αφουγκραζόμενη τις σημερινές ανάγκες και προβληματισμούς των φορέων που εργάζονται στην πρόληψη, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η 11η Πανελλήνια Συνάντηση να δώσει νέα ώθηση στη δυναμική της πρόληψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos