Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Τήνου την Παρασκευή 21 Ιουλίου

20 Ιουλίου 2017 15:21

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 21η Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

ΘΕΜΑ 1ο:
Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Τήνου στην διεθνή έκθεση TOUR NATUR (1-3/09/2017), η οποία θα λάβει χώρα στο Ντίσελντορφ και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 2ο:
Λήψη απόφασης για επανεκτύπωση-επανέκδοση φυλλαδίου τουριστικής προβολής της Τήνου στην αγγλική γλώσσα και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 3ο:
Λήψη απόφασης , σχετικά με την έκδοση φυλλαδίου για την προβολή των μονοπατιών της νήσου Τήνου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 4ο:
Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης έργου με τίτλο: « Επεξεργασία Αποθηκευμένων και νέων ΑΣΑ Δήμου Τήνου μεταβατικής περιόδου» στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 5ο:
Παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 6ο
Ορισμός των δύο μελών της επιτροπής εκτίμησης ακινήτου
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 7ο:

Λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών) για την εκμίσθωση ακινήτου, κειμένου εντός οικισμού Πύργου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 8ο:
Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας, αναφορικά με την επιχείρηση «Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ» του Συμεών Ρ. Δεσύπρη, που βρίσκεται στον οικισμό «Φαλατάδος» της Τ. Κ. Φαλατάδου του Δήμου Τήνου.
Εισηγητής : Ι. Σιώτος.

ΘΕΜΑ 9ο:
Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας, αναφορικά με την επιχείρηση «Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ» της Θηρεσίας Γ. Χαρικιοπούλου, που βρίσκεται στον οικισμό «Μυρσίνη» της Τ. Κ. Στενής του Δήμου Τήνου.
Εισηγητής : Ι. Σιώτος
ΘΕΜΑ 10ο:
Έγκριση της με αρ. 61/2017 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου με θέμα: «Έγκριση απογραφής – Ισολογισμού έναρξης 01/01/2015 και οικονομικών καταστάσεων του έτους 2015»
Εισηγητής Ε. Κορνάρος

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση της με αρ. 127/2017 απόφασης του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου με θέμα: «Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου έτους 2017».
Εισηγητής Ε. Κορνάρος

ΘΕΜΑ 12ο
Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση βιβλιοπαρουσίασης, που θα λάβει χώρα στο θέατρο της Ξινάρας την 7η Αυγούστου 2017 και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγητής Εμ. Σώχος

ΘΕΜΑ 13ο
Ψήφιση διάθεσης πίστωσης, ενόψει της 15ης Αυγούστου 2017 (εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου και επετείου μνήμης του τορπιλισμού του Κ/Δ Έλλη).
Εισηγητής Ι.Σιώτος

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ
Share:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos