Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Κέας προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

05 Οκτωβρίου 2017 16:27

Διαγωνισμό για την εκτέλεση έργων συντήρησης του οδικού δικτύου Κέας, προκηρύσσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Κέας», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κέας και στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, την άρση της απομόνωσης και την διάχυση της τουριστικής κίνησης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, έτους 2017 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο στόχος που έχει θέσει η Περιφερειακή αρχή είναι, το 2018 οι προδιαγραφές ασφαλείας και η εικόνα του οδικού δικτύου των νησιών να είναι εντελώς διαφορετικές από τα σημερινά δεδομένα.
Σημειώνεται, παράλληλα, ότι υπάρχει ετοιμότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε επίπεδο μελετών, για την εκτέλεση και νέων έργων επί του οδικού δικτύου των νησιών, ενώ συνεχής είναι η προσπάθεια εξασφάλισης πρόσθετης χρηματοδότησης για την υλοποίησή τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos