Gold βραβείο για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

09 Οκτωβρίου 2017 13:27

Το μοναδικό «χρυσό» βραβείο στις Κυκλάδες απέσπασε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο διαγωνισμό «Best City Awards 2017», για έργα αποκατάστασης περιβάλλοντος.

Συμμετέχοντας στη διαγωνιστική διαδικασία με το έργο «Αποκατάσταση 11 χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων», ο Δήμος κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία των έργων αποκατάστασης του Περιβάλλοντος, καθώς η κριτική επιτροπή το αξιολόγησε ως το κορυφαίο της κατηγορίας. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή και διάκριση για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αφού η επιβράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την προάσπιση και την προστασία του περιβάλλοντος των πέντε νησιών του Δήμου μας.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανόλης Πολυκρέτης. «Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών επτά ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων καταφέραμε να κατασκευάσουμε τον μεγαλύτερο στις Κυκλάδες Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων και να αποκαταστήσουμε τις έντεκα χωματερές που υπήρχαν στα πέντε νησιά του δήμου. Επόμενος στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους διοργανωτές.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή περίπου 250 εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos