Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

09 Οκτωβρίου 2017 19:23

Καλείσθε την 13η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 2ο Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού από δωρεές( παρ. 1,περ.η του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010)

Θέμα 3ο Λήψη απόφασης για το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση υπαίθριου εμπορίου

Θέμα 4ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων ,τα οποία βρίσκονται στην Αγορά Παροικίας της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου , του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙ(Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης), του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση και κλαδονομή των δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο Εγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Σεπτεμβρίου 2017 στον « Τσούπρο Δαυίδ-Χαρίλαο του Νικολάου» για την εργασία :ʺ Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου ʺ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos