5ου τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

12 Δεκεμβρίου 2017 17:58

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς , παρευρέθηκε στις εργασίες του 5ου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Κων/νο Αγοραστό.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017 με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας , του Υπουργού Εσωτερικών, του εκπροσώπου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, εκπροσώπων κομμάτων, της ΚΕΔΕ, της Ένωσης Δήμων Κύπρου και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν από τους Περιφερειάρχες εισηγήσεις για θεσμικά-οικονομικά θέματα των Περιφερειών , θέματα για την πολιτική προστασία, το μεταναστευτικό-προσφυγικό κ.α.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου ο Πρόεδρος του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου κ. Μπιζάς, συζήτησε με τους Προέδρους των Περιφερειακών Συμβουλίων Αττικής κ. Σχινά, Θεσσαλίας κ. Παπαχαραλάμπους, Δυτικής Μακεδονίας κ. Κεχαγιά και Στερεάς Ελλάδας κ. Ψυχογιό για θέματα που άπτονται της λειτουργίας των Περιφερειακών Συμβουλίων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos