Οι εργαζόμενοι του Νεωρίου, στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής το 2018

05 Ιανουαρίου 2018 15:30

"Παρών" στις εξελίξεις με την ευχή να επισπευθούν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ναυπηγείου και την "αναγέννηση" των εργαζομένων και της τοπικής οικονομίας

Τους εργαζόμενους του Νεωρίου επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενοι από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μάρκο Δαδάο, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά.

Σε συνάντηση που είχαν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργοστασιακού Σωματείου των εργαζομένων του ναυπηγείου, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον της επιχείρησης, ευχόμενοι την ταχεία επαναλειτουργία της και επαναδιατύπωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη στήριξή τους, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά παρόντες στην προσπάθεια για την επίσπευση των διαδικασιών μεταβίβασης του ναυπηγείου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά την Περιφερειακή Αρχή για τη μέχρι σήμερα συμπαράστασή της, την ωριμότητα και την υπεύθυνη στάση που κράτησε απέναντι στον αγώνα τους για την επαναλειτουργία και την ανάπτυξη της μεγαλύτερης ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα καθοριστική, κυρίως στις δύσκολες περιόδους που διήνυσε το ναυπηγείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos