Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή

17 Φεβρουαρίου 2018 18:38

Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή η οποία βρίσκεται στη Σύρο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης πολιτευτές και τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα κορυφαία θέματα που απασχολούν την περιοχή και είναι μόνιμα στην ατζέντα διεκδίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτά της ουσιαστικής αναγνώρισης και της ενίσχυσης της νησιωτικότητας, της επαναφοράς του Ειδικού Φορολογικού Καθεστώτος στα νησιά του Αιγαίου, τα θέματα ακτοπλοϊκών και αεροπορικών μεταφορών, της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας των Δήμων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας.

Τα επιτεύγματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τομέα του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα καθώς και το ζήτημα της υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες σε έργα υποδομών, ήταν δύο ακόμη θέματα που έθεσε ο κ. Λεονταρίτης στην ατζέντα της ενημέρωσης της κας Καραμανλή.

Ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε τη Βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη μεταβίβαση και τον εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου του Νεωρίου καθώς και για την αναγκαιότητα ίδρυσης ολοκληρωμένων Πανεπιστημιακών υποδομών στη Σύρο.

"Αποτελεί καθήκον των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης η ενημέρωση των στελεχών των κομμάτων για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή ευθύνης τους. Στόχος μας η εξεύρεση των καλύτερων πιθανών λύσεων που προκύπτουν από το διάλογο προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου" τόνισε αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης με την κα Καραμανλή ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για "την παραγωγική συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη", στο πλαίσιο του διαλόγου με τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα ανάπτυξης, ευχαριστώντας τον για "την ενημέρωση αναφορικά με το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos