Αυξημένη ζήτηση από τη Σκανδιναβία για τους προορισμούς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

20 Φεβρουαρίου 2018 23:01

-Ξεχώρισαν τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες στην διεθνή τουριστική έκθεση “Panorama World Festival” στη Στοκχόλμη

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Panorama World Festival” στη Στοκχόλμη (16-18/2/2018), φιλοξενώντας στο περίπτερό της 14 διαφορετικούς προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Για μία ακόμη φορά, το Νότιο Αιγαίο κέρδισε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων και των ασύγκριτων ομορφιών που διαθέτει.

Η έκθεση Panorama World Festival προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Έλαβε χώρα σε μία περίοδο που οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Ρόδος, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Κάλυμνος, η Μήλος, η Πάρος, η Σέριφος, η Ίος, η Αμοργός, η Κύθνος, η Αντίπαρος, η Τήνος και η Φολέγανδρος πήραν μέρος στην έκθεση μέσω της ΠΝΑΙ, έχοντας τη δυνατότητα να ενδυναμώσουν τη θέση τους σε μία από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές!
«Η αγορά της Σουηδίας όπως και κάθε αγορά της Σκανδιναβίας αποτελεί ένα από τους κύριους “αιμοδότες” της εγχώριας και τοπικής τουριστικής βιομηχανίας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σταθερά προσανατολισμένη στη στρατηγική της εξωστρέφειας, προσέφερε την ευκαιρία σε όλα τα νησιά να αντλήσουν από αυτή τη δεξαμενή το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τουριστών.

Τα νησιά μας έχουν μεγάλη απήχηση στις παραδοσιακές αγορές της Σκανδιναβίας ‘Όπως διαπιστώθηκε και στην Panorama World Festival, τη φετινή σεζόν θα κινηθούν ανοδικά οι αφίξεις Σκανδιναβών στην περιοχή μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Σημειώνεται ότι το κοινό της Panorama World Festival περίμενε ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα από το Νότιο Αιγαίο. Στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου διανεμόταν ειδικό έντυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους προσερχόμενους επισκέπτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos