Γιώργος Λεονταρίτης: Επί ευκαιρία του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

01 Μαρτίου 2018 19:48

Επί ευκαιρία του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που διεξάγεται 2 έως 3 Μαρτίου 2018 στο νησί της Σαντορίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γεώργιος Λεονταρίτης, δήλωσε:

«Όλοι οι Κυκλαδίτες αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι στην κορυφή του Γυναικείου Ελληνικού Βόλεϊ, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια, δύο ομάδες από τα νησιά μας, ο Α.Ο. Θήρας και ο Α.Ο.Ν. Πανναξιακός.

Η παρουσία τους, ο τρόπος λειτουργίας των σωματείων, η συμπεριφορά των παραγόντων καθώς και των φιλάθλων των ομάδων μας, ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ακόμη και για τα "μεγάλα" σωματεία της Ελλάδας.

Εύχομαι ολόψυχα ο Α.Ο. Θήρας και ο Α.Ο.Ν. Πανναξιακός να συναντηθούν στον τελικό του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.

Θα είναι μια ιστορική αναμέτρηση για το Ελληνικό Βόλεϊ.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τους διοργανωτές του Final 4 του κυπέλλου, οι οποίοι σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές για το Ελληνικό Βόλεϊ, δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το άθλημα.»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos