Νάξος: Παραλαβή οχήματος για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων

05 Μαρτίου 2018 21:45

Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της λειτουργίας της ανακύκλωσης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα ένα καινούριο όχημα αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών.

Το νέο απορριμματοφόρο, όπως κι οι 300 μπλε κάδοι ανακύκλωσης, οι οποίοι έχουν ήδη παραληφθεί, είναι δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, με την οποία έχει συμβληθεί ο Δήμος με στόχο την επανέναρξη και λειτουργία της ανακύκλωσης.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν οι μπλε κάδοι σε επιλεγμένα σημεία στη Δημοτική Κοινότητα Νάξου αλλά και στα χωριά, ενώ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκπόνηση του τοπικού σχεδίου χωροθέτησης των κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραλαβή του οχήματος και του χρονοδιαγράμματος, καθώς από τις αρχές Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών. «Στόχος μας είναι η Νάξος να γίνει πρότυπο στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και γι αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που τίθεται πλέον σε εφαρμογή» δήλωσε ο Μανόλης Μαργαρίτης κατά την παράδοση του οχήματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos