Συνάντηση του Αντιπεριφερεάρχη Κυκλάδων με τον Υπουργό Ναυτιλίας για το ακτοπλοϊκό

06 Μαρτίου 2018 16:59

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή αναμένεται να συναντηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος από τους Επάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

Ο κ. Υπουργός απεδέχθη άμεσα το αίτημα του κ. Λεονταρίτη να συναντηθεί με την Κυκλαδίτικη αντιπροσωπεία προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα ακτοπλοΐας που απασχολούν τα νησιά μας.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Ηράκλειο καθώς και τα ζητήματα ενδοεπικοινωνίας, τα οποία και λόγω της αποχώρησης του "Aqua Jewel" από τη γραμμή έχουν δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη σύνδεση των νησιών μεταξύ τους αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων τα οποία υποδέχονται τεράστιο όγκο επιβατών και οχημάτων, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, αναμένεται να κυριαρχήσουν στην ατζέντα της αυριανής συνάντησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos