«Γη και ύδωρ» προσφέρουν κυβερνητικά επιτελεία και τοπικοί άρχοντες στους Αμερικανούς

09 Μαρτίου 2018 21:30

«Γη και ύδωρ» προσφέρουν κυβερνητικά επιτελεία και τοπικοί άρχοντες στους Αμερικανούς Αξιωματούχους, που αλωνίζουν την Ελλάδα σαν να είναι σπίτι τους.

Μετά την επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στη Σύρο, που αξίωσε να περάσει το Νεώριο σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, λόγω της γεωστρατηγικής σημασίας του Ναυπηγείου για τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, σειρά είχε η Ναυτική Ακόλουθος της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα κας Rose E.Rice, προκειμένου να διαπιστώσει ότι και το λιμάνι προσφέρεται προς αξιοποίηση για τις ανάγκες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, με ό,τι συνέπειες εκπορεύονται από αυτού του είδους την αξιοποίηση!

Οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων μετά την συνάντηση με την Ναυτική Ακόλουθο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στην Ελλάδα κας Rose E.Rice, στόχο είχαν να πείσουν τους νησιώτες ότι έχουν όφελος να ταυτιστούν με τις επιδιώξεις των Αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και να θεωρήσουν τους ιμπεριαλιστές και τις οργανώσεις τους δικούς τους σωτήρες.
Σωτήρες δεν είναι ούτε οι επενδυτές, ούτε ο στόλος που τους συνοδεύει για να προστατέψει τα συμφέροντά τους, μακελεύοντας λαούς και χώρες, ούτε βέβαια και οι κυβερνήσεις που τους παρέχουν κάθε είδους διευκολύνσεων και παροχών, ενώ αντιμετωπίζουν με ρόπαλα και χημικά εργαζόμενους και συνταξιούχους όταν διεκδικούν. Σωτήρας είναι ο ίδιος ο λαός που κάνει κουμάντο στη χώρα του. Και είναι και ο μόνος που μπορεί να τους στείλει στα δικά τους σπίτια.

9/03/2018

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos