Γιώργος Βακόνδιος για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων

19 Μαρτίου 2018 19:07

Σε μία πλήρως ελεγχόμενη και αποστειρωμένη τελετή, ο κος Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων από τον ΑΔΜΗΕ.

Ο κος Τσίπρας που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου λησμόνησε ορισμένες λεπτομέρειες.

1ον) Ο διαγωνισμός που δρομολόγησε το έργο στέφθηκε με επιτυχία το 2014 επί κυβερνήσεως Ν.Δ.

2ον) Το έργο καθυστέρησε σημαντικά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισε να αλλάξει τον project manager.
Εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε την περίπτωση Μπλάνα και των χρυσών αμοιβών που ανέδειξε ο κος Σκρέκας και οδήγησαν στην αποδοχή των παραιτήσεων από τον κ.Σταθάκη.

Πέραν όμως των εγκαινίων ενός πραγματικά σημαντικού έργου για την ενεργειακή επάρκεια των νησιών, γεννάται θέμα ότι χρειάσθηκαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, που έφθασαν στη Σύρο την Κυριακή για την προστασία του κου Τσίπρα.

Προφανώς δεν αισθάνεται ιδιαίτερα δημοφιλής. Ας μην ξεχνάμε ότι από το ίδιο Δημαρχιακό Μέγαρο που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, ο κυβερνητικός εταίρος του είχε παραδεχθεί ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ήταν μια απόφαση αντισυνταγματική και παράνομη.

Η δήλωση αυτή είχε γίνει την επαύριο της ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου, από τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Πάνο Καμμένο.

Γιώργος Βακόνδιος
Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos