Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Νίκος Συρμαλένιος και αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου στο ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Στέλλα

21 Μαϊος 2018 14:27

Ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Νίκο Σαρρή και Σωτήρη Καστρουνή κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη του Νικόλαου Στέλλα που απαγχονίστηκε από του Γερμανούς κατακτητές στις 20/5/1944.

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση που κάθε χρόνο γίνεται στη Μάρπησσα της Πάρου προς τιμή του ήρωα Νικόλαου Στέλλα, ο Νίκος Συρμαλένιος είπε:

"Είμαστε για άλλη μια χρονιά εδώ για να τιμήσουμε τον ήρωα Νικόλαο Στέλλα που έπεσε στον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού. Σήμερα και κάθε χρόνο σε αυτή τη σεμνή εκδήλωση ο καλλίτερος φόρος τιμής για τον Νικόλαο Στέλλα είναι να αντισταθούμε στο φασισμό και στην ακροδεξιά που δυστυχώς σηκώνει και πάλι κεφάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη και στη χώρα μας, εξαιτίας και των πολιτικών μιας τεχνοκρατικής ελίτ, που αντιμετωπίζει τους λαούς της Ευρώπης όχι ως πρόσωπα και ανθρώπινες αξίες αλλά αποκλειστικά ως αριθμούς που υποτίθεται ότι ευημερούν. Και με την ευκαιρία, θέλω να καταγγείλω και από αυτό το βήμα τη φασιστική επίθεση ενάντια στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη από φασιστοειδή στοιχεία της πόλης, με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η καλλίτερη λοιπόν τιμή στη μνήμη του, είναι να φωνάξουμε όλοι μαζί ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ".

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr