Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή γηπέδου 5x5 στην περιοχή Καμίνια Σύρου

19 Ιουνίου 2018 16:55

Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την αναβάθμιση μιας περιοχής που δεν διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις


Στην κατασκευή γηπέδου 5x5 στην περιοχή Καμίνια, στην Ερμούπολη Σύρου, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, η οποία δεν διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, έναντι του συνολικού ποσού των 144.781,67 ευρώ.
Το γήπεδο πρόκειται να κατασκευαστεί σε μια περιοχή της Σύρου, η οποία για πολλά χρόνια αναζητούσε την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός χώρου, που να αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία και τους κατοίκους της Ερμούπολης.

Το έργο εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της περιφερειακής αρχής για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και αφορά στην κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 και των συνοδών έργων για την εύρυθμη λειτουργία του. Σε αυτά, περιλαμβάνονται κερκίδες 360 – 380 θέσεων για το κοινό, αποδυτήρια ομάδων και λοιποί βοηθητικοί χώροι συνολικής επιφανείας 74,30 τ.μ. Επίσης προβλέπεται να κατασκευαστούν έργα περίφραξης και ηλεκτροφωτισμού.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το σύνολο των εργασιών, εντός 5 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Φορέας κατασκευής είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos