Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκου Μανιού στο ΣΤ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο στη Νάξο

03 Σεπτεμβρίου 2018 12:43

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Μανιός, παρευρέθηκε στο ΣΤ' Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων» που διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών.

Το 6ο συνέδριο φιλοξενήθηκε στο Ανδρονίκειο Πολιτιστικό Κέντρο και το Δημοτικό Σχολείο του ημιορεινού παραδοσιακού χωριού Δαμαριώνα της Νάξου από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτέμβρη 2018.

Το πολυθεματικό, πολυπρισματικό και με πρωτότυπο περιεχόμενο συνέδριο, που διεξάγεται κάθε πέντε χρόνια στη Νάξο, ασχολείται με ζητήματα της ναξιακής διαχρονίας από τη σκοπιά πολλών επιστημών όπως: Αρχαιολογία και Μουσειολογία, Ιστορία, Φιλολογία, Λογοτεχνική Κριτική, Λαογραφία και Κοινωνική Ανθρωπολογία, Δίκαιο, Οικονομία, Κοινωνιολογία, Δημογραφία, Ιατρική και Επιδημιολογία, Αρχιτεκτονική, Περιβάλλον και Πολεοδομία, Πολιτική Επιστήμη, Τοπικοί Διοικητικοί και Αυτοδιοικητικοί Θεσμοί, Δημοσιογραφία και Τεχνολογίες Επικοινωνίας κλπ.

Στο συνέδριο αυτό μετείχαν περισσότεροι από 200 σύνεδροι όπου παρουσίασαν 180 πρωτότυπες ανακοινώσεις. Τα πρακτικά του συνεδρίου προβλέπεται να εκδοθούν έως τα τέλη του 2019.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos