Ολοκληρώνεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δ.Ε. Άνδρου

20 Οκτωβρίου 2018 12:31

Προς ολοκλήρωση βαίνει το έργο που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου 2017 ο Δήμος Άνδρου με ανάθεση διαγωνισμού σε ανάδοχο εργολάβο και αφορά την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην περιοχή Λειβάδια και παραδόθηκε το τοιχίο για την υποστήριξη του επαρχιακού δρόμου.


Οι εργασίες έγιναν για να αποκατασταθεί το πρόβλημα της διάβρωσης του δρόμου από τα Λειβάδια προς το Κόρθι. Πρόκειται για ένα από τα πέντε, συνολικά, τοιχία αντιστήριξης, τα οποία ο Δήμος Άνδρου δημοπράτησε με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του οδοστρώματος, καθώς αυτό κινδύνευε να καταρρεύσει.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην περιοχή Βεντούρη, όπως επίσης και αυτές για το τοιχίο στην περιοχή Βραχνού. Να σημειωθεί ότι έχει, ήδη, παραδοθεί το τοιχίο στο Παραπόρτι (μεγάλο πάρκινγκ), ενώ άμεσα ολοκληρώνονται και οι εργασίες στο Νεϊμποριό, ώστε να ελαττωθεί ο κίνδυνος εισόδου της θάλασσας στον δρόμο, σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos