Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη μείωση μισθών πανευρωπαϊκά το 2017

28 Νοεμβρίου 2018 16:18

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τα στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) που αποκαλύπτουν ότι στην Ελλάδα σημειώθηκε η μεγαλύτερη μείωση μισθών στην Ευρώπη το 2017, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:


«Ακόμη μια έκθεση, αυτήν τη φορά από την ILO, επιβεβαιώνει ότι τα πραγματικά θύματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι εργαζόμενοι στη χώρα μας».

Πλήρης Δήλωση:

«Tα στοιχεία της έκθεσης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) για το 2017 επιβεβαιώνουν την παταγώδη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής. Οι Έλληνες εργαζόμενοι αποτελούν τα θύματα της ιδεοληπτικά εμμονικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με την έκθεση του ILO οι μισθοί στην Ελλάδα το 2017 μειώθηκαν κατά 3,5%, ποσοστό που αποτελεί τη χειρότερη αρνητική επίδοση στην Ευρώπη. Η έκθεση διαψεύδει τα σαθρά κυβερνητικά επιχειρήματα περί βελτίωσης του κλίματος στην αγορά εργασίας. Η γενιά των φτωχών εργαζομένων και της μερικής απασχόλησης είναι δημιούργημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos