Σαντορίνη: Με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν μπορούν να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα

29 Νοεμβρίου 2018 15:16

Με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν μπορούν να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν επαγγελματίες και πολίτες της Σαντορίνης.


Ο Δήμαρχος Σαντορίνης στην συνέντευξη που παραχώρησε για το νησί και για τους στόχους που έχει , ζήτησε μεν την συνεργασία όλων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις για τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους όπως το θέμα των σκουπιδιών και του Οδικού Δικτύου.

Η επίλυση των προβλημάτων του νησιού ,χρειάζεται συγκεκριμένες προτάσεις, συνεργασίες με τα Τοπικά Συμβούλια, επαφή με τους νέους ,τους επαγγελματίες, τους πολίτες.
Δεν μπορούμε να αναζητούμε ευθύνες στην Κοινωνία για πράξεις που δεν έγιναν και που γι’ αυτές, την απόλυτη ευθύνη έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ηγεσία της.
Εμείς επιζητούμε και θα κάνουμε πράξη την συνεργασία μας με όλους . Επαγγελματίες και κατοίκους. Γιατί πιστεύουμε στην συμμετοχή και όχι στην συνενοχή.

Ορφανός Μανόλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos