Έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στη Μάρπησσα της Πάρου

20 Δεκεμβρίου 2018 13:21

Την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στη Μάρπησσα της Πάρου, στη Θήρα, στην Τήνο και στην Κύθνο γνωστοποίησε με επιστολές του προς τους Δημάρχους των νησιών αυτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τις κάτωθι παρεμβάσεις:

1. Στην Πάρο: Την επέκταση του αγωνιστικού χώρου, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίων προδιαγραφών και σε δεύτερη φάση τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μάρπησσας.
2. Στη Θήρα: Την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης
3. Στην Τήνο: Την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Τήνου.
4. Και τέλος, στην Κύθνο, εκτός από την τοποθέτηση χλοοτάπητα, θα χρηματοδοτήσει και την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του νησιού.

«Η επένδυση στον αθλητισμό μέσω σύγχρονων και εναρμονισμένων με την εποχή αθλητικών έργων υποδομής αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου. Θεωρώντας τους Δήμους ισχυρούς συμμάχους στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής επιβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά την προσήλωσή μας στη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων», τόνισε με σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos