Παρουσίαση υποψηφίων ΚΚΕ σε Ρόδο και Π. Ν. Α

08 Ιανουαρίου 2019 21:38

Είναι φανερό ότι εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Έχει ανάψει ο γνωστός πια καυγάς που στήνεται γύρω από επιμέρους ζητήματα, η σκανδαλολογία και οι κάλπικες αντιπαραθέσεις ώστε να μπορέσει να κρυφτεί ότι στην πραγματικότητα, στα βασικά, στα ουσιαστικά, οι δυνάμεις που ασπάζονται και προωθούν αυτό το δρόμο ανάπτυξης, συμφωνούν!

Συμφωνούν στη συνέχιση αυτής της πολιτικής που θωρακίζει και προωθεί τα συμφέροντα κα τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Γι αυτό άλλωστε πάντα συνεχίζουν οι επόμενοι από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι. Πλασάρουν η καθεμιά από αυτές τις πολιτικές δυνάμεις τον εαυτό της ως τον ικανότερο «διαχειριστή».

Όχι μόνο δε διστάζουν, αλλά υποστηρίζουν με σθένος τη βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας και ιδιαίτερα της περιοχής μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, τη μετατροπή του Αιγαίου και των νησιών του σε ορμητήρια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο», εγκλωβισμένοι από τα αδιέξοδα και το βουνό των προβλημάτων που δημιουργεί αυτή η πολιτική είτε σε κεντρικό, είτε σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο. Άλλωστε με τις σαρωτικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων οι Περιφέρειες και οι Δήμοι είναι στην ουσία το μακρύ χέρι της κεντρικής κυβέρνησης, είναι τα όργανα που εξειδικεύουν την εφαρμογή της.

Από αυτή την άποψη, θεωρούμε ότι όλες οι εκλογικές μάχες, στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν έχουν ενιαίο χαρακτήρα και πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού!

Το ΚΚΕ τους εκλεγμένους του στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, τους αξιοποιεί για να αναδεικνύει προβλήματα, να διεκδικεί και να επιβάλλει με την πίεση και τους αγώνες του λαού την ανακούφισή τους, να ξεσκεπάζει αυτό το σύστημα. Οι υποψήφιοι που προτείνει προκύπτουν μέσα από τους αγώνες του λαϊκού κινήματος.

Τέτοιες είναι οι περιπτώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Ντουνιαδάκη και του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου, Τάκη Πότσου, αλλά και των δεκάδων άλλων αγωνιστών της περιοχής που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου τους επικεφαλής των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos