Συνάντηση εργασίας Λεονταρίτη - Δαμουλάκη

04 Φεβρουαρίου 2019 14:10

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία το παρών έδωσαν η προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα Άδα Συμεοπούλου και υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των μελετών που σχετίζονται με σημαντικά έργα υποδομής (μονάδα ΒΙΟ.ΚΑ., δίκτυα ύδρευσης, λιμενικό έργο στα Πολλώνια) που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν στο νησί της Μήλου, ενώ συζητήθηκε επίσης, ο προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών και των περαιτέρω διαδικασιών που απαιτούνται για την υλοποίηση και ολοκλήρωση τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε: « Η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Μήλου και τον Έπαρχο Μήλου κ. Βενάκη έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση, αλλά και τον σχεδιασμό σημαντικών έργων για το ταχύτατα αναπτυσσόμενο νησί της Μήλου. Η συντήρηση των σχολικών κτιρίων, έργα οδοποιίας τα οποία εκτελέστηκαν, καθώς και αυτά που ήδη είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν, η ανακατασκευή της πλατείας έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Τρυπητής Μήλου, το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού του λιμένα Αδάμαντος, η προοπτική της απόκτησης και δεύτερου λιμένα στα Πολλώνια κ.α. αποδεικνύουν ότι, όπου υπάρχει συστράτευση δυνάμεων και πνεύμα συνεργασίας προκύπτουν θετικά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες, ακόμη και σε περιόδους κρίσης».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης δήλωσε τα εξής: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και τον Έπαρχο Μήλου κ. Βενάκη, οι οποίοι εγκύπτουν σε όλα τα έργα υποδομής και βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών της Μήλου.

Η συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο λιμενικό έργο των Πολλωνίων, που θα εξυπηρετήσει την Μήλο και την Κίμωλο και την περαιτέρω τουριστική τους ανάπτυξη, στα σημαντικά έργα στον τομέα της αποχέτευσης (μονάδα βιολογικού, δίκτυα Αδάμαντα και διάθεσης), αλλά και στη βελτίωση της κατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου μέσω ασφαλτοστρώσεων, είναι καθοριστική. Ο προγραμματισμός έργων για το νησί μας, τον οποίο παρουσίασε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την συνδρομή της».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos