Συνάντηση Λεονταρίτη με το Δήμαρχο Σερίφου

07 Φεβρουαρίου 2019 17:00

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερίφου κ. Αντώνη Αντώνακη είχε σήμερα στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε τον κ. Αντωνάκη για θέματα που αφορούν στο νησί, καθώς και για την εξέλιξη συγκεκριμένων έργων και ειδικότερα:
α) για την επισκευή του Γυμνασίου Σερίφου,
β) για την αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου και
γ) για την επισκευή του δρόμου της Καμαλάφκας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Σερίφου δήλωσε: «Η ενημερωτική συνάντηση αποτελεί συνέχεια της χθεσινής επίσκεψης στελεχών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο νησί της Σερίφου, προκειμένου να υπάρξει γρήγορη προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης των προαναφερόμενων έργων και της έκδοσης οικοδομικών αδειών. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, όσο και προς τους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων για την άψογη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην περαίωση των έργων».

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε: «Από τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών μας δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με τους αιρετούς α’ βαθμού του νομού μας, ιδιαίτερα με αυτούς που εκπροσωπούν τα μικρά νησιά, τα οποία και συνεπικουρεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ολοκλήρωση απαραίτητων έργων που θα συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο στόχος αυτός είναι και η “κινητήριος δύναμη” μας. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε ψηλά τον πήχη, γιατί τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αξίζουν μόνο το καλύτερο».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos