Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τη συμμετοχή του Δήμου Άνδρου η «Verde Tec», από 15 έως 17 Φεβρουαρίου

12 Φεβρουαρίου 2019 13:23

Με τουλάχιστον τριάντα συνεδριακές εκδηλώσεις και εργαστήρια, αλλά και περισσότερους από 180 ομιλητές, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά η Διεθνής Έκθεση «Verde-Tec» το τριήμερο από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, της ΚΕΔΕ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Τον Δήμο Άνδρου εκπροσωπεί η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Αθηνά Τσατσομοίρου, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα «Επιδεικτικές παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο νησί της Άνδρου», το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 18:10.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, ο Δήμος Άνδρου απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «προστασία περιβάλλοντος-προστατευόμενες περιοχές», στο πλαίσιο της απονομής των Βραβείων της Αυτοδιοίκησης «Greek Green Awards 2018» με θέμα «Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία». Ο Δήμος Άνδρου επιδιώκει τη συνέχιση των δράσεων στον τομέα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και τη δημιουργία πράσινων υποδομών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού και των κατοίκων του.

Φέτος, η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων για τα «Greek Green Awards 2019» συνεδρίασε με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό χώρο, εκπροσώπους Επιμελητηρίων και φορέων και αναμένονται τα αποτελέσματα μέσα στις επόμενες ημέρες. Η μεγάλη βραδιά της απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Εκθέσεως «Verde-Tec».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr