Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις της Μόσχας και του Παρισιού

15 Μαρτίου 2019 16:15

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει δυναμικό παρών στα μεγάλα «ραντεβού» της τουριστικής βιομηχανίας! Μετά την διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συμμετείχε στην έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα ενώ παίρνει μέρος και στη Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι.


Στη διεθνή τουριστική έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT 11-13 Μαρτίου 2019), η ΠΝΑΙ συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο οποίο φιλοξένησε τη Ρόδο τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Ίο και την Πάτμο.

Η ΜΙΤΤ, είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, συγκεντρώνει εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών. Φιλοξένησε περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 192 χώρες, ενώ την έκθεση υπολογίζεται ότι επισκέφτηκαν περισσότερα από 30.000 άτομα.

Με την άρτια παρουσία της στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας (ΜΙΤΤ), η ΠΝΑΙ κατάφερε να ενισχύσει το ενδιαφέρον γύρω από τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να φέρνει τα νησιά της στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος. Με την άρτια μας παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού ενισχύουμε τη θέση του Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Το τουριστικό μας προϊόν παραμένει ελκυστικό στη ρωσική τουριστική αγορά και στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και προώθησης που εφαρμόζουμε, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε το ενδιαφέρον αυτό, έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη από την συγκεκριμένη αγορά», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Salon Mondial du Tourisme de Paris

Έχοντας ήδη αφήσει το αυθεντικό, νησιωτικό της στίγμα στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στο Βερολίνο και τη Μόσχα, η Περιφέρεια βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στην Salon Mondial du Tourisme, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles στο Παρίσι από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.
Το περίπτερο της Περιφέρειας, αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τα μηνύματα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είναι θετικά και από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά, η οποία παρουσιάζει μία αυξημένη δυναμική.
Με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετέχουν στην Salon Mondial du Tourisme η Άνδρος, η Κέα, η Τήνος, η Πάρος, η Μήλος, η Σύρος, η Ίος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Μήλος από τις Κυκλάδες και η Ρόδος, η Κως, η Κάλυμνος, η Λέρος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια από τα Δωδεκάνησα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr