Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου

11 Απριλίου 2019 14:15

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στις 22 Μαρτίου 2019 εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάρου για την υλοποίηση του έργου "Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου".

Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει το έργο μέχρι το ποσό των 200.000,00 € και ο Δήμος θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη για το ενδιαφέρον τους να ανταποκριθούν στο αίτημα του Δήμου Πάρου, της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού και τελικά για την έγκριση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που αφορά ένα σημαντικό αθλητικό έργο στο νησί της Πάρου.

Οι ανάγκες είναι πολλές , τόσο στους αθλητικούς χώρους όσο και στα σχολεία. Όμως με συνεργασία, σχέδιο και εργατικότητα προσπαθούμε να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τις αναγκαίες υποδομές που αφορούν τα παιδιά μας !

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos