Επιθέσεις κατά υποψηφίων από τη “συμμαχία των δημο/κών δυνάμεων”

15 Απριλίου 2019 17:44

Αποδεικνύουν πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, με τις μεθόδους και τις πρακτικές που πολιτεύονται, επιτιθέμενοι προσωπικά σε υποψηφίους της παράταξης του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

Οι συμπεριφορές της «συμμαχίας των δημοκρατικών δυνάμεων», αποδεικνύουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο. Αποδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, με τις μεθόδους και τις πρακτικές που πολιτεύονται.

Στη Σαντορίνη, υποψήφια της παράταξής μας “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, δέχτηκε στον ιδιωτικό της χώρο επίθεση με απειλές από την κατά δήλωσή της υποψήφια αντίπαλου συνδυασμού, Ελευθερία Πολυχρονίδου, η οποία τράπηκε σε φυγή μόλις κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία.
Το περιστατικό έχει αποτυπωθεί στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας και είναι ένα μόνο από τα δεκάδες περιστατικά που σε αυτήν την προεκλογική περίοδο έχουν συμβεί σε βάρος υποψηφίων μας στα νησιά της Περιφέρειάς μας, από ανθρώπους που ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα μετέρχονται κάθε μέσου, επιτιθέμενοι προσωπικά σε υποψηφίους μας.

Οι μάσκες πέφτουν.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos