Ο Γιάννης Θεμέλαρος, από τη Λέρο, υποψήφιος και πάλι δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο

16 Απριλίου 2019 12:02

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιάννη Θεμέλαρου, από τη Λέρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.


Ο εν ενεργεία Έπαρχος Καλύμνου, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για δεύτερη θητεία, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αναφέρει τα εξής:

Με τον Γιώργο Χατζημάρκο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια τώρα, από τότε που ήταν πρόεδρος στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Είχαμε τότε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία. Η ίδια καλή και γόνιμη συνεργασία, συνεχίστηκε και στη διάρκεια της θητείας μου ως Έπαρχος, με την παράταξή του “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, στη διοίκηση της Περιφέρειας μας. Και αυτό γιατί είχαμε ένα κοινό σκοπό, τον ίδιο στόχο, να προσφέρουμε κάτι καλό στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας, να φέρουμε τα νησιά μας στη θέση που τους αξίζει. Να κάνουμε τα μειονεκτήματα πλεονεκτήματα, να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Θεωρώ ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους μας, την οποία οι συμπολίτες μας θα κλιθούν σύντομα να αξιολογήσουν, ελπίζω θετικά. Βέβαια έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, καθώς υπάρχουν πολλά να γίνουν και έχουμε ακόμη πολλά σχέδια για το μέλλον. Προσωπικά θα είμαι ξανά υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργο Χατζημάρκου, γιατί θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο και γιατί θέλω να συνεχίσει το φιλόδοξο έργο του για τον τόπο αυτό. Βλέπουμε ήδη την Περιφέρεια μας να βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυγμένες Περιφέρειες της Χώρας και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια σταθερή, βιώσιμη και αέναη ανάπτυξη.

Γιάννης Θεμέλαρος
Έπαρχος της Π.Ε.Καλύμνου

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Θεμέλαρος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1965.
Μέλος τετραμελούς οικογένειας του Ελευθέριου και της Ειρήνης, πήγε σχολείο στη Λέρο και στη συνέχεια φοίτησε στην Τεχνική Σχολή Μηχανικών Αυτοκινήτων στον Πειραιά.
Μετά την αποφοίτηση του, επέστρεψε στην αγαπημένη του Λέρο και ξεκίνησε τη επαγγελματική του δραστηριότητα.
Από το 1986 μέχρι και σήμερα διατηρεί στο νησί μια σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.
Είναι παντρεμένος με την Όλγα Κουτούζου και έχουν τρία παιδιά.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά και η διάθεση για προσφορά τον κινητοποίησε από νωρίς να συμμετέχει σε συλλογικούς φορείς.
Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου
Μέλος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Όμορων νησιών Αθήνας
Μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου , υπεύθυνος για τη μεταποίηση στο Βόρειο Συγκρότημα
Μέλος του Συλλόγου τριτέκνων Λέρου
Μέλος της Ομοσπονδίας τριτέκνων Ελάδας

Το 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο νίκης του Γιώργου Χατζημάρκου. Ως πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης στην Π.Ε. Καλύμνου, ανέλαβε τα καθήκοντα του Επάρχου στην πιο δύσκολη και περισσότερο κατακερματισμένη Περιφερειακή Ενότητα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε το λαό της Π.Ε. Καλύμνου με γνώμονα πάντοτε την προάσπιση των συμφερόντων των νησιών και των κατοίκων τους , τη δημιουργία προοπτικής βιώσιμης ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών ζωής των κατοίκων.

Στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης το 2019 θα είναι και πάλι υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Χατζημάρκου και θα συνεχίσει μαζί του την προσπάθεια για ένα δυνατό Νότιο Αιγαίο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos