Γ. Χατζημάρκος: “Αλήθεια, Αισιοδοξία, Φως! Είναι οι αρχές και οι αξίες που υπηρετούμε για τα νησιά μας”

26 Απριλίου 2019 21:27

Αναστάσιμο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου


Η Ανάσταση είναι η μετάβαση από το σκοτάδι στο Φως,
από την αγωνία στην Αισιοδοξία ,
από το ψέμα στην Αλήθεια.

Αλήθεια, Αισιοδοξία, Φως!
Αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες που υπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε να υπηρετούμε, προσηλωμένοι στον στόχο μας, για την Περιφέρεια που αγκαλιάζει τα νησιά της και απαντά στις αγωνίες τους.

Πολεμήσαμε το ψέμα. Ασκήσαμε πολιτική με ηθική, με κανόνες, με στόχους και με μετρήσιμο αποτέλεσμα. Δουλέψαμε σκληρά και δώσαμε όλες τις μάχες για να τα προστατεύσουμε τα νησιά μας από τα διαδοχικά χτυπήματα και τις προκλήσεις, να υπονομεύουν την ανάπτυξη, την προκοπή, το μέλλον τους.

Από τους νησιώτες που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν, παίρνουμε δύναμη, αντλούμε αισιοδοξία για να συνεχίσουμε στην πορεία που χαράξαμε, πιο ψηλά και πιο Μπροστά.
Η απόφαση να συνεχίσουμε είναι απόφαση των πολιτών. Είναι απόφαση της κοινωνίας του Νοτίου Αιγαίου που αντιλαμβάνεται πλήρως την διαφορά με το παρελθόν που μας πλήγωσε.

Οι νησιώτες, ξέρουν καλά ότι ο δρόμος που οδηγεί στην Ανάσταση και στην Αναγέννηση, δεν ήταν ποτέ ένας εύκολος δρόμος.
Γι αυτό, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε, με συλλογική προσπάθεια και αφοσίωση στον κοινό μας στόχο.

Με βαθιά πίστη σ' αυτόν το λαό και στις δυνάμεις του, εύχομαι από καρδιάς, το μήνυμα της Ανάστασης να ζωντανέψει και να δυναμώσει την ελπίδα, να γίνει η κινητήριος δύναμη που θα μας οδηγήσει Μπροστά, στις κορυφές που αξίζουν τα νησιά μας.

Χρόνια Πολλά,
Καλή Ανάσταση, ατομική και συλλογική

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos