Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνδρος: Οι τρεις προχωρούν κανονικά στη διεξαγωγή του debate

14 Μαϊος 2019 12:02

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13 Μαΐου, και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Άνδρου συνάντηση των υποψήφιων Δημάρχων, ύστερα από αίτημα του κ. Δημήτρη Λοτσάρη, για την ανακεφαλαίωση των όρων διεξαγωγής του προγραμματισμένου για μεθαύριο, Τετάρτη, 15/5 (στις 19:00) debate.


Παρόντες ήταν οι τέσσερις επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών κ.κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Δημήτρης Λοτσάρης, Λευτέρης Μπάλλας και Δημήτρης Γιαννίσης και ο κ. Νίκος Κατσίκης ως εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Γιάννη Καπάκη. Το ζήτημα που προέκυψε εκ μέρους των κ.κ. Λοτσάρη και Γιαννίση αφορά την επιλογή του συντονιστή.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα της συγκεκριμένης δημοσιογράφου για τη θέση της συντονίστριας είχε «πέσει στο τραπέζι» από τον κ. Βασίλη Πομόνη, στην προηγούμενη συνάντηση των υποψηφίων (07/05). Στη συνέχεια άπαντες ενημερώθηκαν τηλεφωνικά την περασμένη Παρασκευή (10/05) τόσο για την πρόταση ονόματος δημοσιογράφου που θα διεξάγει ερωτήσεις, όσο και για την πρόταση ονόματος δημοσιογράφου που θα αναλάβει τον συντονισμό του debate. Ουδείς διαφώνησε στο άκουσμα των ονομάτων αυτών, οπότε προχώρησε η συνεννόηση με τα δύο συγκεκριμένα άτομα (εισιτήρια, διαμονή, κ.λπ.).
Ωστόσο, στη σημερινή (13/5) συνάντηση, δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του debate, προέκυψε ένσταση εκ μέρους των δύο υποψηφίων (κ.κ. Λοτσάρης και Γιαννίσης) σχετικά με τον συντονισμό, χωρίς προηγουμένως να έχουν εκφράσει και ενημερώσει για τις αντιρρήσεις τους. Η αντιπρότασή τους για τον κ. Διαμαντή Μπασαντή, δεν έγινε δεκτή από τους τρεις συνυποψήφιους και ακολούθως προτάθηκε ο κ. Κυριάκος Θωμάς. Ο κ. Σουσούδης για να μη δημιουργηθεί αναστάτωση την τελευταία στιγμή που μπορεί να έθετε σε κίνδυνο την ίδια τη διεξαγωγή του debate, πρότεινε να τηρηθούν τα ήδη συμφωνηθέντα.
Σε συνέχεια των προφορικά συμπεφωνημένων από την περασμένη εβδομάδα για την επιλογή της δεύτερης δημοσιογράφου και της συντονίστριας του debate, οι επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών κ.κ. Σουσούδης, Καπάκης και Μπάλλας αποφάσισαν τη διεξαγωγή του debate, την ημέρα, την ώρα, στην τοποθεσία, με τους καλεσμένους και τους συντελεστές που είχαν συμφωνηθεί. Οι άλλοι δύο, κ.κ. Λοτσάρης και Γιαννίσης, αποχώρησαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου γινόταν η συνάντηση.
Όσον αφορά τη μετάδοση του debate, διασφαλίστηκε η live streaming, μετάδοσή του και θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τον σύνδεσμο που θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθησή του. Επίσης, το debate θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά -σε live σύνδεση- από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Asteras Radio, 92».

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr