Φίλιππος Φόρτωμας: Οι Κυκλάδες αλλάζουν σελίδα

17 Ιουνίου 2019 18:07

Το δίλλημα για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ξεκάθαρο: Θα κάνουμε το επόμενο σημαντικό άλμα στο αύριο βάζοντας την Ελλάδα και τις Κυκλάδες μας σε τροχιά ανάπτυξης ή θα παραμείνουμε εγκλωβισμένοι και καθηλωμένοι στη μετριότητα, το διχασμό και την πόλωση του κ. Τσίπρα.


Στις 26 Μαΐου οι πολίτες έκαναν το πρώτο βήμα και έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Επικρότησαν το μοντέλο της νέας ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν υπόσχεται πολλά, αλλά εκείνα που μπορεί πραγματικά να υλοποιήσει, που δεν διχάζει αλλά ενώνει, που σέβεται τους πολίτες, που εμπνέει εμπιστοσύνη για το μέλλον αυτού του τόπου και για την άμεση επανεκκίνηση της χώρας. Αυτή η νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας και την εκλογή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τη μεγαλύτερη δυνατή λαϊκή νομιμοποίηση.

Στις 7 Ιουλίου απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Η πολιτική μας δεν έχει ταξικό πρόσημο. Η Παράταξη μας απευθύνεται διαχρονικά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες.

Το σχέδιο μας για την Πατρίδα και ειδικά για τις Κυκλάδες είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο. Βασίζεται στο τρίπτυχο ισόρροπη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος και ανάδειξη της νησιωτικής ταυτότητας.

Οι βασικές μας προτεραιότητες είναι οι ακόλουθες :
-Υλοποίηση στρατηγικής γαλάζιας ανάπτυξης με άξονα τη γαλάζια οικονομία και την καινοτομία.

-Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

-Τόνωση της πρωτογενούς δραστηριότητας και σύνδεσή της με το τουριστικό προϊόν των νησιών.

- Ενίσχυση των λιμενικών υποδομών και των θαλάσσιων μεταφορών και συγκοινωνιών. Έμφαση στα νησιά μας που διατηρούν χαμηλή συνδεσιμότητα την περίοδο του χειμώνα.
- Προώθηση της ενεργειακής αυτονομίας των νησιών με στόχο τη μείωση του κόστους για τους καταναλωτές.
- Στοχευμένες χωροταξικές παρεμβάσεις για το περιβάλλον και τον τουρισμό.
- Ορθολογική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και βελτίωση των υδάτινων υποδομών (π.χ. φράγματα ανάσχεσης βρόχινου νερού, βιολογικοί καθαρισμοί κ.λπ.).
- Εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στις αγροτοκτηνοτροφικές δραστηριότητες.
- Ανάδειξη των Θαλάσσιων οικοσυστημάτων με πλούσια ιχθυαποθέματα τα οποία με τη σειρά τους θα υποστηρίζουν βιώσιμες αλιευτικές κοινότητες και έναν βιώσιμο παραγωγικό κλάδο.
Στις 7 Ιουλίου κάνουμε μαζί με τους πολίτες το επόμενο αποφασιστικό βήμα. Κάνουμε πράξη την εντολή για πολιτική αλλαγή, ανάπτυξη, μείωση φόρων, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, καλύτερη Παιδεία και Υγεία, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και πάνω απ όλα ευκαιρίες για όλους. Μαζί βάζουμε τις Κυκλάδες σε πρώτο πλάνο.

¨ Ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos