Η Σαντορίνη υποδέχθηκε θερμά τον Φίλιππο Φόρτωμα

22 Ιουνίου 2019 15:20

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το οδοιπορικό του στις Κυκλάδες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατιας κ. Φιλιππος Φορτωμας. Τελευταία στάση ήταν η Σαντορίνη όπου πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη (19/21 Ιουνίου).


Στο νησί, ο κ. Φορτωμας είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του νομου, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετές περιοχές και να συνομιλήσει με εκατοντάδες πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Την Παρασκευη το βράδυ, ετυχε θερμής υποδοχής από γαλάζια στελέχη στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ του νησιού. Στο χαιρετισμό του, ο κ. Φορτωμας παρουσίασε εκτενώς τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη των νησιών με έμφαση στον τουρισμό, την γαλάζια οικονομία, το περιβάλλον και τον πρωτογενή τομέα.

Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους Σαντορινιους σε εγρήγορση ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας με νόημα ότι μια ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση στη Νέα Δημοκρατία θα δώσει τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναπτύξει ακόμη πιο αποφασιστικά το σχέδιο του για μια δυνατή και αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο κ. Φιλιππος Φορτωμας ευχαρίστησε τους παρευρισκομενους για τη στήριξη που προσφέρουν στην Παράταξη τόσα χρόνια και τους υποσχέθηκε ότι θα τα πουν ξανά πολύ σύντομα με την ιδιότητα του βουλευτή.
Κλείνοντας την τοποθέτηση του, διαβεβαίωσε τα γαλάζια στελέχη ότι σε λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου για τα νησιά με έμφαση στα χαρακτηριστικά της νησιωτικοτητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos