Αλεξάνδρα Δαρζέντα Κουτρουλιά: Περιοδεία σε Αμοργό, Φολέγανδρο και Ίο

02 Ιουλίου 2019 12:10

Σημαντικές επαφές με πολίτες της Αμοργού, της Φολεγάνδρου και της Ίου είχε η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ κα Αλεξάνδρα Δαρζέντα - Κουτρουλιά.


Εκτός των άλλων η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε και με τον θρυλικό νυν Δήμαρχο Ίου κο Γιώργο Πουσαίο, έναν άνθρωπο που μπόρεσε να αλλάξει με προσωπικό κίνδυνο την μοίρα της Ίου προς το πολύ καλύτερο καθώς και με τον αντικαταστάτη του από τον Σεπτέμβρη κ. Γκίκα Γκίκα, έναν νέο άνθρωπο με τεράστια εμπειρία (καθώς υπηρέτησε για χρόνια δίπλα στον κ. Πουσαίο) και με πολλή όρεξη για δουλειά.
Στην υπέροχη Φολέγανδρο, έγιναν συναντήσεις με ιστορικά στελέχη του κινήματος, τα οποία έχουν γράψει το καθένα την δική του ιστορία και έχουν πολεμήσει με πολύ πάθος για να είναι σήμερα η Φολέγανδρος το ομορφότερο ίσως νησί των Κυκλάδων, τουλάχιστον σε ότι αφορά την χώρα της.
Στην Αμοργό δυο αγωνιστές του κινήματος έφεραν την Κα Αλεξάνδρα Δαρζέντα Κουτρουλιά σε επαφές με κάθε σπίτι, με κάθε κατάστημα, με εκατοντάδες πραγματικά ανθρώπους, που διψούσαν όλοι να εκφράσουν τα παράπονα αλλά και τα όνειρά τους για μια νέα αρχή, μια νέα ευκαιρία στην πρόοδο, την λογική και τις εθνική αξιοπρέπεια.
Η νέα υποψήφια βουλευτής δεν μπόρεσε κάποιες φορές να κρύψει την συγκίνησή της μπροστά σε ανθρώπους αγνούς και άδολους που αγωνίζονται για όλη τους τη ζωή για την δημοκρατία και την προκοπή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos