Στις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών αρχών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ο Γιώργος Λεονταρίτης.

26 Αυγούστου 2019 13:04

Στις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών αρχών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Σαντορίνης παρέστη χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.


Από το βήμα του Δημοτικού Θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στη Νάξο, ο κ. Λεονταρίτης απηύθυνε μήνυμα συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και της νέας δημοτικής αρχής, ενώ εστίασε την προσοχή του στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι, κατά τη διάρκεια της νέας θητείας που ξεκινά από 1η Σεπτέμβρη και με την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πρέπει να δρομολογήσει άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να ξεπεραστούν τα όποια προσκόμματα καθυστερούν τον εκσυγχρονισμό των βασικών πυλών εισόδου της Νάξου.
Ακολούθως, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στην Σαντορίνη, όπου επίσης παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Σαντορίνης.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Έπαρχος Π.Ε. Θήρας επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στον Δήμο Θήρας για την επιτυχή αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με τις υποδομές του νησιού (λιμάνι, οδικό δίκτυο, σχολικά κτίρια κλπ.) και δήλωσε σχετικά: «Την πρώτη πενταετία της θητείας μας, σε συνεργασία με τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης πετύχαμε αρκετά. Στόχος μας σ’ αυτή την θητεία να πετύχουμε περισσότερα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos