Μήνυμα αντ/rxh Κυκλάδων στους επιτυχόντες στις Παν/ιες Eξετάσεις

27 Αυγούστου 2019 11:44

Ένα κοπιώδες «ταξίδι» έφτασε - και επίσημα - στο τέλος του, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.


Θερμά συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Κυκλάδων, στα εκατοντάδες νέα παιδιά των νησιών μας για τα οποία σήμερα ανοίγει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή τους, ως επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν προκειμένου να καταφέρουν να εισαχθούν στην πολυπόθητη σχολή της επιλογής τους, ακολουθώντας τα όνειρα τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, όσες και όσοι δεν κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι κάποιας σχολής. Το μέλλον ανοίγεται εξίσου ελπιδοφόρο μπροστά τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι, με την ορμή και την αισιοδοξία της νιότης, θα το κατακτήσουν. Εξάλλου, αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη «μάχη» που έδωσαν και είμαι βέβαιος ότι στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους, θα τους δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουν πολλές ακόμα, εκ των οποίων ορισμένες θα είναι σημαντικότερες.
Τέλος, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των παιδιών. Ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν την αγωνία τους, καταλάγιασαν τους φόβους τους και τα ενθάρρυναν να συνεχίσουν να παλεύουν γι’ αυτό που αγαπούν.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, αισθάνομαι χαρά, αλλά και υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στα χέρια τους κρατούν το αύριο της πατρίδας μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο φωτεινό για όλους μας!
Εύχομαι η ζωή σας να είναι πάντα γεμάτη επιτυχίες!

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos